Vi är Napraform

Teferi Tedla

Teferi är legitimerad naprapat och klinikchef på Napraform. Han har alltid haft ett djupt intresse för träning och hälsa och har genom åren kombinerat sin arbetsplats på kliniken med att vara medicinskt ansvarig chefsnaprapat för fotbollslagen Vasalunds IF, Akropolis IF och under 2018 var han naprapat i AIKs medicinska team när laget
hade stora framgångar och vann Allsvenskan och klubbens tolfte SM-guld.

Styrkor
Teferis medicinska specialiteter är många, han har under sin yrkeskarriär som naprapat kombinerat idrottsskador med de vanligare vardagliga besvären. Han har hjälpt många patienter att hitta tillbaka till ett liv utan smärta och även hjälpt elitidrottare med svåra skador att komma tillbaka till sina idrotter snabbare, starkare och rörligare än innan. Teferi strävar hela tiden efter utveckling och vidareutbildar sig därför regelbundet av de bästa i världen.
teferi@napraform.se

Marte G. Juuhl Johannessen

Marte är diplomerad naprapat från Naprapathögskolan i Stockholm. Marte har en bred kunskap inom träning och har själv en bakgrund inom dans, musikal och karate. Under de senaste åren har det varit ökad fokus på styrketräning och yoga. Hos Marte kan du få hjälp med naprapatisk behandling, personlig träning och anpassade träningsprogram, el-terapi och dry needling.
marte@napraform.se

Bli fri från din smärta
boka en tid redan idag!

Vi önskar dig varmt välkommen för en undersökning och behandling hos någon av oss på Napraform.