Terapeuter

Teferi Tedla

Teferi är legitimerad naprapat och klinikchef på Napraform. Han har alltid haft ett djupt intresse för träning och hälsa och har genom åren kombinerat sin arbetsplats på kliniken med att vara medicinskt ansvarig chefsnaprapat för fotbollslagen Vasalunds IF, Akropolis IF och under 2018 var han naprapat i AIKs medicinska team när laget hade stora framgångar och vann Allsvenskan och klubbens tolfte SM-guld.

Teferi har under sin yrkeskarriär som naprapat hjälpt många patienter att hitta tillbaka till ett liv utan smärta och även hjälpt elitidrottare att komma tillbaka till sina idrotter snabbare, starkare och rörligare än innan. Teferi strävar hela tiden efter utveckling och vidareutbildar sig därför regelbundet.

Utbildningar:

-Leg.Naprapat (fem år utbildning, naprapathögskolan)

-Elektroterapi (tens-behandling)

-Dry-needling (akupunktur) 

-Specialist utbildning i manipulation.

-Lic.personlig tränare steg fyra.

-Diplomerad massage terapeut.

teferi@napraform.se

Viktor Granöö

Viktor har en lång och gedigen bakgrund inom idrott men främst inom hockey som han spelade på elitnivå. Som dom allra flesta idrottare har han själv råkat ut för en hel del skador som sedan väckte intresset för naprapatyrket. Viktor har ett stort intresse för att hjälpa människor till en friskare vardag, men även hjälpa till att förebygga skador eller problem innan dem har uppstått. Att alltid hålla sig uppdaterad inom yrket så att behandlingarna ligger i linje med hur forskningen ser ut idag är en prioritering hos Viktor. 
 
Pågående utbildning:
Dr of Naprapathy, Scandinavian College of Naprapathic Manuel Medicine
 
Utbildningar:
-Lic. Kostrådgivare
-Dipl. Massör 
-Stadiums ledarskapsutbildning 
-HLR introduktion 

Bli fri från din smärta
boka en tid redan idag!

Vi önskar dig varmt välkommen för en undersökning och behandling hos någon av oss på Napraform.