Terapeuter

Teferi Tedla

Teferi är legitimerad naprapat och klinikchef på Napraform. Han har alltid haft ett djupt intresse för träning och hälsa och har genom åren kombinerat sin arbetsplats på kliniken med att vara medicinskt ansvarig chefsnaprapat för fotbollslagen Vasalunds IF, Akropolis IF och under 2018 var han naprapat i AIKs medicinska team när laget hade stora framgångar och vann Allsvenskan och klubbens tolfte SM-guld.

Teferi har under sin yrkeskarriär som naprapat hjälpt många patienter att hitta tillbaka till ett liv utan smärta och även hjälpt elitidrottare att komma tillbaka till sina idrotter snabbare, starkare och rörligare än innan. Teferi strävar hela tiden efter utveckling och vidareutbildar sig därför regelbundet av de bästa i världen.

Utbildningar:

-Leg.Naprapat (fem år utbildning, naprapathögskolan)

-Elektroterapi (tens-behandling)

-Dry-needling (akupunktur) 

-Specialist utbildning i manipulation.

-Lic.personlig tränare steg fyra.

teferi@napraform.se

Rafael Touma

Rafael läser sista året på Naprapathögskolan och har under en längre period kombinerat sina studier med att jobba kliniskt. Han jobbar även inom elitfotbollen som naprapat för Akropolis IF i Superettan och har tidigare jobbat för Brommapojkarna (Allsvenskan).

Rafael brinner för att hjälpa människor med långvariga och akuta smärtor samt hjälpa personer att maximera sin prestation i vardagen, på jobbet och i sin träning.

Rafael har även ett stort intresse för kampsport, han har tränat boxning under hela sitt liv.

Utbildningar:

-Naprapathögskolan

-Idrottsmassage

-Personlig tränare steg 4

rafael@napraform.se

 

 

 

Bli fri från din smärta
boka en tid redan idag!

Vi önskar dig varmt välkommen för en undersökning och behandling hos någon av oss på Napraform.