Vi är Napraform

Teferi Tedla

Teferi är legitimerad naprapat och klinikchef på Napraform. Han har alltid haft ett djupt intresse för träning och hälsa och har genom åren kombinerat sin arbetsplats på kliniken med att vara medicinskt ansvarig chefsnaprapat för fotbollslagen Vasalunds IF, Akropolis IF och under 2018 var han naprapat i AIKs medicinska team när laget hade stora framgångar och vann Allsvenskan och klubbens tolfte SM-guld.

Teferi har under sin yrkeskarriär som naprapat hjälpt många patienter att hitta tillbaka till ett liv utan smärta och även hjälpt elitidrottare att komma tillbaka till sina idrotter snabbare, starkare och rörligare än innan. Teferi har under lång tid haft Nidal Awad (lärare och ledar figur inom naprapti i norden) som sin mentor och han strävar hela tiden efter utveckling och vidareutbildar sig därför regelbundet av de bästa i världen.

Utbildad i elekterapi (tens-behandling), dry-needling (akupunktur) och personlig tränare steg 4.

teferi@napraform.se

Madeleine Naidoo Bjørnstad

Madeleine läser sista året på Naprapathögskolan och har specialist kunskaper inom träning och rehabilitering. Madeleine har under de senaste åren fokuserat på att utveckla sina färdigheter inom styrketräning och crossfit samt att hon har en bakgrund inom handboll och fotboll. Med sina manuella kunskaper kan hon hjälpa dig mot ett smärtfritt liv och hon har även möjligheten att skapa ett personligt anpassat träningsprogram som hjälper dig långsiktigt. 

Utbildad i elektroterapi (tens-behandling) och dry-needling.

madeleine@napraform.se

Bli fri från din smärta
boka en tid redan idag!

Vi önskar dig varmt välkommen för en undersökning och behandling hos någon av oss på Napraform.