Vi är Napraform

Teferi Tedla

Teferi är legitimerad naprapat och klinikchef på Napraform. Han har alltid haft ett djupt intresse för träning och hälsa och har genom åren kombinerat sin arbetsplats på kliniken med att vara medicinskt ansvarig chefsnaprapat för fotbollslagen Vasalunds IF, Akropolis IF och under 2018 var han naprapat i AIKs medicinska team när laget
hade stora framgångar och vann Allsvenskan och klubbens tolfte SM-guld.

Teferis medicinska specialiteter är många, han har under sin yrkeskarriär som naprapat kombinerat idrottsskador med de vanligare vardagliga besvären. Han har hjälpt många patienter att hitta tillbaka till ett liv utan smärta och även hjälpt elitidrottare med svåra skador att komma tillbaka till sina idrotter snabbare, starkare och rörligare än innan. Teferi har under lång tid haft Nidal Awad (lärare och ledar figur inom naprapti i norden) som sin mentor och han strävar hela tiden efter utveckling och vidareutbildar sig därför regelbundet av de bästa i världen.
teferi@napraform.se

Madeleine Naidoo Bjørnstad

Madeleine jobbar som naprapat och hon har specialist kunskaper inom träning och rehab. Hon har sen tidigare en bakgrund inom handboll och fotboll men har under de senaste åren fokuserat på att utvecklas inom styrketräning och crossfit. Hos Madeleine kan du få hjälp med all typ av smärta och hon kan med sina manuella kunskaper hjälpa dig med de mest akuta problemen och hon har även möjligheten att skapa ett personligt anpassat träningsprogram som hjälper dig långsiktigt. Hon är också utbildad inom elektroterapi (tens-behandling) och dry-needling.

Madeleine@napraform.se

Bli fri från din smärta
boka en tid redan idag!

Vi önskar dig varmt välkommen för en undersökning och behandling hos någon av oss på Napraform.